Gratis try-out training bij Praktijk Senzies! ‘Zo maak je vrienden!’

Help je kind bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zodat je kind positief kan omgaan met zichzelf en anderen. Heb jij een zoon of dochter in de leeftijdsgroep 6-8 jaar en wil je hem/haar mee laten doen met deze training? Pak dan NU je kans en meld je aan.

Deelname kost normaal €239

Ik bied het nu aan als een try-out en is dus gratis!

De inhoud van de sociale vaardigheidstraining ‘Zo maak je vrienden!’ is gericht op kinderen in de leeftijdscategorie 6-8 jaar. Basale sociale omgangsvormen komen op speelse wijze aan bod. In 5 groepssessies met maximaal 4 kinderen per groep. Zo blijft er zeker ook tijd over om individuele aandacht te besteden aan elk kind.

Graag wil ik met deze nieuwe training meer ervaring opdoen en bekijken of, en zo ja waar, er nog verdere aanpassingen gemaakt kunnen worden. Vind je het leuk om jouw kind deel te laten nemen aan deze nieuwe training?

1 plek is reeds ingevuld dus er is nog ruimte beschikbaar voor 3 kinderen, dus wees er snel bij!

Wat komt er aan bod?

We gaan heel veel oefenen met 10 basis sociale omgangsvormen:

 1. Aankijken als er iemand tegen je praat
 2. Vragen stellen
 3. Je beurt afwachten
 4. Je mening geven
 5. Afspreken
 6. Nee horen
 7. Nee zeggen
 8. Kritiek ontvangen
 9. Sorry zeggen
 10. Meedoen

Op speelse wijze worden de vaardigheden uitgebeeld en in spelvorm geoefend. Het van elkaar leren staat centraal. In het werkboek zijn voorbeeld rollenspelletjes terug te vinden die thuis geoefend mogen worden.

Na de training

 • Heeft jouw kind verbeterde sociale vaardigheden ontwikkeld
 • Is de persoonlijke effectiviteit vergroot
 • En het zelfvertrouwen versterkt
 • Kortom: weet jouw kind (beter) vrienden te maken!

Praktische informatie

 • De training bestaat uit 5 groepssessies van ca. 60 minuten
 • In het werkboek zijn de rollenspelletjes als huiswerk weergegeven. Als ouder/verzorger weet je dan waar de aandacht die week op ligt en mag er verder geoefend worden voor het beste effect
 • Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar

Normaal gesproken zijn de kosten: € 239,-. Dit is inclusief een telefonische intake waarin de verwachtingen besproken worden, 5 intensieve groepssessies, een werkboek en tot slot een diploma.

NU TIJDELIJK GRATIS VOOR DE EERSTE 3 AANMELDERS!

Nu gratis inschrijven voor de gratis try-out training!

Heb jij een zoon of dochter in de leeftijdsgroep 6-8 jaar en wil je hem/haar mee laten doen met deze training? Pak dan NU je kans en meld je aan via het formulier onderaan deze pagina. De training van €239 bied ik aan als try-out en is dus gratis!

Wees er snel bij, want vol is vol!

Deze training wordt gedurende 5 weken op woensdagmiddag van 15:30-16:30 uur gegeven en de eerste bijeenkomst is gepland op woensdag 7 oktober a.s.

7 oktober, 14 oktober, 21 oktober (herfstvakantie), 28 oktober en 4 november zijn de dagen waarop we aan de slag gaan!

Ben je te laat met inschrijven omdat de try-out vol zit? Niet getreurd: ik kom op een later moment terug met een heel aantrekkelijk aanbod om de training alsnog te volgen!

PS: Als je denkt dat je alles weet, heb je nog veel te leren

Tot snel bij Praktijk Senzies!

By(e) Amanda
Stuur een Whatsapp

Amanda Dongelmans

Mijn naam is Amanda Dongelmans-Van den Bos (1973). Ik ben getrouwd en moeder van een inmiddels 11 jarige dochter. Als kinder- en jeugdtherapeut bied ik individuele begeleiding aan kinderen en ouders/verzorgers.

Chat openen
1
Hallo, ik ben Amanda. kan ik je helpen?