Yesss! Mijn herregistratie beoordeling is afgerond en de akte van licentie is binnen vanuit het NFG! Geldig tot 31 maart 2023 en dat is fantastisch nieuws! Want als cliënt van praktijk Senzies betekent dit dat je waarschijnlijk in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding van de zorgkosten.

De licentie van het NFG betekent verder een bevestiging dat ik als therapeut jaarlijks scholingsuren volg, vakliteratuur lees en intervisie/supervisie contacten onderhoud. Een professionele garantie van mijn werkzaamheden.

Wil je weten of jij ook in aanmerking komt voor een tegemoetkoming van zorgkosten? Neem contact op met jouw verzekeraar en onderaan deze pagina vind je de benodigde AGB-codes. Voor mijn tarieven wil ik je wijzen op het tarievenoverzicht.

NFG akte van licentie

PS: “Kwaliteit is niet duur, het is onbetaalbaar”

Tot snel bij Praktijk Senzies!

By(e) Amanda
Stuur een Whatsapp

Amanda Dongelmans

Mijn naam is Amanda Dongelmans-Van den Bos (1973). Ik ben getrouwd en moeder van een inmiddels 11 jarige dochter. Als kinder- en jeugdtherapeut bied ik individuele begeleiding aan kinderen en ouders/verzorgers.

Chat openen
1
Hallo, ik ben Amanda. kan ik je helpen?