Laatste kans: Kindercoaching super zomerdeal!

Laatste kans om gebruik te maken van de Senzies zomerdeal: je hebt nog twee weken om je in te schrijven!

Schrijf je tijdens de zomervakantie in voor één van de trainingen van Senzies en ontvang 20% korting! Ongeacht of je nu start of pas ergens in de zomervakantie. Of misschien pas daarna, bijvoorbeeld in september of oktober. Dat maakt allemaal niet uit: de enige voorwaarde is dat je je inschrijft vóór 30 augustus a.s.

Bij Senzies kan je verschillende trainingen volgen:

Ben je tussen de 8-12 jaar en kan je een superboost gebruiken? Maak dan NU gebruik van deze zomerdeal.

Voor kinderen tussen de 6-8 jaar is er een groepstraining om te volgen: Zo maak je vrienden! Een training gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Deze training start bij minimaal 3 aanmeldingen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen.

Bekijk alle trainingen door hier te klikken!

Wat kan je verwachten bij Senzies? Persoonlijke professionele begeleiding en vooral veel aandacht. Vanuit een holistische visie kindbegeleiding met hart én gezond verstand. Een training bestaande uit leuke en leerzame sessies, een werkboek en natuurlijk een diploma na afronding. Maar vooral meer (zelf)vertrouwen en minder faalangst of probleemfocus.

Nu met een korting van 20% bij inschrijving voor 30 augustus a.s. Doe jij mee?

PS: Zomer…..het weer zit zo nu en dan niet mee, maar dat is altijd nog beter dan dat het wéér niet mee zit.

Tot snel bij Praktijk Senzies!

By(e) Amanda
Stuur een Whatsapp

Amanda Dongelmans

Mijn naam is Amanda Dongelmans-Van den Bos (1973). Ik ben getrouwd en moeder van een inmiddels 11 jarige dochter. Als kinder- en jeugdtherapeut bied ik individuele begeleiding aan kinderen en ouders/verzorgers.

Chat openen
1
Hallo, ik ben Amanda. kan ik je helpen?