Deze week in de spotlight: De “Probleem de Baas!” training bij Praktijk Senzies

Senzies: de Praktijk voor holistische kindercoaching en kindertherapie

Meld jouw zoon of dochter nu aan voor de ” Probleem de Baas!” training.

De “Probleem de baas!”-training is een speelse maar doeltreffende training waarin problemen aangepakt worden waar jouw kind op persoonsniveau mee kampt. Bijvoorbeeld verlegenheid, onzekerheid, boosheid, angst.

Een training die super geschikt is voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar: de periode waarin zich vaak faalangst manifesteert en de leeftijd waarbij het kind richting de middelbare school gaat. Hoe fijn is het dan om je probleem de baas te zijn!

Hierbij een klein voorproefje van de inhoud van deze leuke en effectieve training:

We gaan eerst op speelse manier kennis maken met “Probleem”.

De rode draad in deze training is dat we Probleem los gaan koppelen van het kind: We geven Probleem een uiterlijk en Probleem is een zelfstandig persoon en niet het kind.

Probleem is iemand die een beetje naar en vervelend kan doen en samen gaan we leren hoe we goed met Probleem om kunnen gaan. Want Probleem kan dan misschien wel vervelend doen, maar er zit vaak wel een goede bedoeling achter het gedrag van Probleem!

Wat wil Probleem nu eigenlijk? En hoe kunnen we meer vrienden worden met Probleem?

Dát gaan we uitvinden!

Na de training:

Deze training kost € 315,-. Dit is inclusief een telefonische kennismaking en intake waarin de verwachtingen besproken worden, 6 één op één-sessies met een werkboek en tot slot natuurlijk een diploma.

**Probleem de Baas! Is gebaseerd op de zg. ICARUS methodiek

Een ICARUS training is een kortdurende behandeling die zich richt op het beïnvloeden van cognities die problematiek in stand houden. Door een animistisch perspectief in te nemen, leren de kinderen om een begrenzende relatie met het probleem aan te gaan en wordt het besef van intrinsieke waardigheid versterkt. De zes stappen van de aanpak worden samengevat in het acroniem ICARUS.

Identificatie verminderen
Concretiseren
Attributie
Relatie verbeteren
Uitproberen
Strategieën verkennen

PS: Niemand is zoals jij bent en dat is jouw superkracht!

Inschrijven voor de "Probleem de Baas" training

Naam van het kind*
Geboortedatum*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Wat is jouw verwachting van de training?*

Tot snel bij Senzies!

By(e) Amanda

Praktijk Senzies

Amanda Dongelmans

Mijn naam is Amanda Dongelmans-Van den Bos (1973). Ik ben getrouwd en moeder van een inmiddels 11 jarige dochter. Als kinder- en jeugdtherapeut bied ik individuele begeleiding aan kinderen en ouders/verzorgers.

Chat openen
1
Hallo, ik ben Amanda. kan ik je helpen?