Voor wie

Kinder- en jeugdpraktijk en gecertificeerd kindercoach

Begeleiding voor kinderen en ouders

Opvoeden is een uitdaging. Als ouder/verzorger moet je geduldig en creatief zijn. Vaak lossen ‘problemen’ zich vanzelf op maar er zijn ook situaties waarbij je als ouder hulp kunt gebruiken. In dat geval kan een kindercoach uitkomst bieden.

Voor wie

Wat kan je verwachten?

Vanuit Praktijk Senzies bied ik complementaire zorg, die mogelijk (deels en in enkele gevallen geheel) vergoed wordt vanuit de aanvullende zorgverzekering. Sessies bij Praktijk Senzies worden dus niet vanuit de basisverzekering vergoed.

Voor wie

Meer weten?

Benieuwd of ik iets voor jou of jouw gezin kan betekenen? Bel op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur vrijblijvend naar

06 53 99 30 17

Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

 
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

Waarom kiezen voor kindercoaching bij Senzies?

Voor wie

Goed om te weten

Behandelingen bij Praktijk Senzies worden door vrijwel alle zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Voor zorgaanbieders is een AGB-code erg belangrijk. Het is de code die nodig is om bij zorgverzekeraars te declareren. Vraag bij jouw zorgverzekeraar daarom altijd na voor welke vergoedingen je in aanmerking komt. De AGB-codes vind je onderaan deze pagina.

Je kunt rechtstreeks contact opnemen voor een kennismaking en intake. Doorverwijzing is niet nodig.

Ik ben niet gehouden aan een bepaalde behandeltijd of een maximaal aantal sessies. We spreken samen af hoe vaak en hoe lang je in behandeling bent. Consulten bij Senzies zijn vrijgesteld van BTW.